Disclaimer

DISCLAIMER van AMSTEL en IJ Huisartsen bv

Disclaimer: Belangrijke medische informatie voor patiënten

De volgende disclaimer heeft betrekking op de informatie die wordt verstrekt op deze website door Amstel en IJ Huisartsen bv voor patiënten die op zoek zijn naar informatie over vermeende ziekten of gezondheidsproblemen.

Wij verzoeken u deze disclaimer zorgvuldig door te lezen voordat u gebruikmaakt van de verstrekte informatie.

  1. Algemeen advies: De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemeen advies en mag niet worden beschouwd als een vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Het is belangrijk om altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor advies specifiek afgestemd op uw persoonlijke situatie.
  2. Beperkingen van online informatie: Hoewel we ons best doen om accurate en up-to-date informatie te verstrekken, kan online informatie niet alle mogelijke factoren of variaties in individuele gevallen omvatten. Elke gezondheidssituatie is uniek en vereist een persoonlijke beoordeling door een arts of zorgverlener. De informatie op deze website kan mogelijk niet van toepassing zijn op uw specifieke situatie.
  3. Risico's en aansprakelijkheid: Het gebruik van de informatie op deze website is volledig op eigen risico.  Amstel en IJ Huisartsen bv, de auteurs en alle andere betrokken partijen zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade of letsel als gevolg van het gebruik van de verstrekte informatie.
  4. Externe links: Deze website kan links bevatten naar externe websites of informatiebronnen die niet onder de controle vallen van Amstel en IJ Huisartsen bv.
    We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, nauwkeurigheid of beschikbaarheid van externe links en hun bronnen. Het volgen van deze links is op eigen risico.
  5. Lokale regelgeving: Deze website is bedoeld voor gebruik in het betreffende rechtsgebied waar Amstel en IJ Huisartsen bv is gevestigd. De informatie kan mogelijk niet van toepassing zijn op andere rechtsgebieden, waar andere wetten en voorschriften van toepassing zijn. Het is uw verantwoordelijkheid om te zorgen dat u voldoet aan de toepasselijke wetten en regelgeving in uw eigen rechtsgebied.
  6. Wijzigingen en updates: Amstel en IJ Huisartsen bv behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze website op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, bij te werken of te verwijderen. We streven ernaar om de informatie accuraat en actueel te houden, maar we kunnen geen garantie geven voor de volledigheid, nauwkeurigheid of actualiteit van de informatie.

Door gebruik te maken van de informatie op deze website stemt u in met de bovenstaande disclaimer en begrijpt u dat deze niet bedoeld is ter vervanging van professioneel medisch advies. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde zorgverlener voor uw specifieke gezondheidssituatie.

Amsterdam, oktober 2022

Geef een reactie